Returnering

Når du handler på www.staysassy.dk har du altid 14 dages fortrydelsesret. Det vil sige at fra når du modtager din pakke, så har du 14 dage til at fortryde dit køb som du har fortaget hos os. Når du modtager din pakke, har du altid ret til at prøve indholdet. Men indholdet skal altid behandles på en måde, så indholdet vil kunne sælges igen.

Hvis du returnerer en pakke, hvor indholdet er forringet eller mindsker værdien, kan vi nægte at refunderer beløbet som du har betalt for varen. Vi kan nægte at refunderer beløbet du har betalt varen hvis varen har slid, skader, pletter eller lugt af røg, parfume, tobak og alkohol.

Returnering
Hvis du har købt en vare fra os, som du ikke ønsker at have alligevel, så kan du altid returnere din pakke. Når du vælger at returnere din pakke, vil vi tilbageføre beløbet som du har betalt for din vare, tilbage på samme kort som du betalte med.

Bemærk at varen skal være i samme stand og emballage som da du modtog den, og den må ikke være værdiforringet som skrevet øverst på siden. Når du ønsker at returnere din pakke, skal du selv betale for omkostningerne der er ved fragten.

Du skal returnere din pakke til:
Stay Sassy 
Enighedsvej 8
7330 Brande