Om os

Velkommen til Stay Sassy ♡

Mit navn er Thit Bjørn, og jeg ejer og driver Stay Sassy. Jeg elsker og brænder for min dejlige webshop, og at give dig og alle mine andre kunder den bedste service og det fineste feminine tøj.

Vi forhandler bikinier, bodysuits og kjoler online. Vores virksomhed er startet i 2018, hvor vi har arbejdet hårdt på de smukkeste kollektioner frem til vores åbning d. 1. marts 2019. Vi ELSKER unikt og feminint tøj, som får vores kunder til at føle sig godt tilpas. Derfor udvælger vi og designer altid tøj som vi mener passer ind i vores Stay Sassy univers.

Hos os finder du unikke items til gode priser. Udover vores bikinier og bodysuits, har vi altid en række specielle kollektioner, som byder på et unikt udvalg til de feminine kvinder.

Vi ønsker at give den bedste kundeservice til alle vores kunder, og derfor kan du også altid komme i kontakt med os på vores Instagram eller Facebookside staysassy.dk. Vi bestræber os også på, at besvarer alle de mails henvendelser vi får indenfor 24 timer – Hvis du ønsker at sende en mail til os, kan du gøre det på info@staysassy.dk. Uanset om du ønsker hjælp til valg af størrelse, eller om du ønsker hjælp til valg af gave, eller noget helt tredje, så er du altid velkommen til at kontakte os! ♡