FAQ (ofte stillede spørgsmål)

Hvornår modtager jeg min pakke?

Normalt vil du modtage din pakke indenfor 2-5 hverdage, efter du har fortaget dit køb hos os. Hvis du har forudbestilt en varer, vil vi sende pakken til dig lige så snart varen er på lager.

Hvor er min pakke?

Lige så snart vi sender din pakke fra vores lager, så modtager du en mail fra os som indeholder et tracking nummer, så du kan sporer pakken hele vejen.

Jeg har ikke modtaget min pakke, hvad gør jeg?

Hvis du ikke har modtaget din pakke, skal du først tjekke dit tracking nummer, for at se om pakken eventuelt ligger på et posthus eller lign. Hvis dette ikke er tilfældet, så skal du kontakte os på info@staysassy.dk

Hvad gør jeg hvis jeg gerne vil retunere min pakke?

Hvis du ønsker at, returnere din pakke skal du sende din pakke retur til:

Stay Sassy
Grønlandsgade 39
7430 Ikast
Pakken skal returneres i orignal emballage. Når du sender pakken retur, skal du vedlægge den ordre seddel, som du har fået sendt på mail, eller skrive en mail til os vedr. returneringen.
Du betaler selv for fragt omkostningerne ved returnering.

Hvornår modtager jeg mine penge retur?

Lige så snart at vi har fået din pakke tilbage, vil det blive registeret i vores system. Vi gennemgår herefter om indholdet i pakken er ubrugt, og i samme stand som da du modtog den. Herefter kan der gå op til 7 dage, før at pengene er tilbage på din konto.

Koster det noget at sende min pakke retur?

Hvis du ønsker at returnere din pakke, skal du selv betale for fragten tilbage til os.

Kan jeg ombytte min vare til en anden størrelse?

Hvis du ønsker at ombytte din vare til en anden størrelse, ved at sende os en mail på info@staysassy.dk mailen skal du angive

  • Dit ordrenummer – som du modtog da du fortog dit køb
  • Hvilken model du ønsker at ombytte fra og til
  • Navn på den person som har fortaget købet

Derefter kan du sende din ombytning retur til os. Når vi har modtaget din pakke, sender vi dig den ønsket model/størrelse til dig.

Hvor lang tid går der før jeg modtager min ombytning?

Når vi har modtaget din ombytningspakke, og vi har konstateret at varen/varerne er ikke har været taget i brug, stadig har mærket på, og ikke lugter af parfume, røg eller lign. Går der 1-4 dage før du har din pakke.

*Hvis du fortryder din ombytning, og ønsker at få returneret dine penge fratrækker vi alle forsendelsesomkostningerne fra det beløb som du skal have returneret.